* Kobilerin Finansman Kaynaklarına Erişim Eğitimi Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Kobilerin Finansman Kaynaklarına Erişim Eğitimi Hk.

1-2 ŞUBAT 2013 TARİHİNDE FTSO LİKYA SALONU’NDA

“KOBİLERİN FİNANSMAN KAYNAKLARINA ERİŞİMİ” EĞİTİMİ

Eğitmen KORAY İNAN

Günümüzde finansal yönetim becerilerinin artırılması artık rekabette en önemli başarı koşulu haline gelmiştir. Bunun yanında her gün önemi artarak devam eden ar-ge finansmanı ve devlet destekleri firmalara muazzam imkanlar sunmaktadır.

Finansman Kaynaklarına Erişim Eğitiminde, firmalarımızın finansmana erişimde karşılaştıkları sorunları bir süzgeçten geçirerek, finansal yönetim becerilerinin artırılması hedeflenmektedir.

Eğitim sırasında aktarılacak bazı konu başlıkları;

• Kosgeb Destekleri
  • Tübitak ve Teydeb Destekleri
  • Sanayi Bakanlığı Destekleri
  • Kalkınma Ajansı Destekleri
  • Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı Destek Programları
  • Finansmana Erişimdeki Temel Sorunlar
  • Banka ve Kreditörlerle Aynı Dili Konuşmak
  • Girişimcilik ve Finansman Kaynaklarına Erişim

TARİH: 1-2 Şubat 2013 Cuma-Cumartesi (2 gün)

YER: Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Likya Salonu

SAAT: 09:30-17:00

ÜCRET: 100 TL.  (Aynı işletmeden toplu katılım olduğunda indirim uygulanacaktır.)

Bilgi ve Kayıt İçin: 614 11 15-Dhl 122 Aysun ŞANLISOY veya aysun.sanlisoy@fto.org.tr