`KOLAY İHRACAT PLATFORMU` BİLGİLENDİRME WEBİNARI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

`KOLAY İHRACAT PLATFORMU` BİLGİLENDİRME WEBİNARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, KOBİ'leri ilgilendiren yeni uygulamalar ve gelişmeler hakkında farkındalık oluşturmak ve ihtiyaç duyulan alanlarda bilgilendirmek amacıyla bilgilendirme seminerleri gerçekleştirildiği bildirilmektedir.

Bu çerçevede; 20 Nisan 2021 Salı günü saat 14:00'te Ticaret Bakanlığı tarafından ihracat yapacak firmaların ürün, hedef pazar ve potansiyel pazar önerileri ile uygun pazarlara ulaşmaları doğrultusunda bilgilendirilmesi amacıyla hizmete sunulan "Kolay İhracat Platformu" hakkında internet üzerinden bir bilgilendirme seminerinin düzenleneceği ifade edilmektedir.

Ücretsiz düzenlenen eğitimin programı ve katılım linki ekte yer almaktadır.

Üyelerimize duyurulur.