KONSİNYE SATIŞ SİSTEMİ HK. DUYURU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KONSİNYE SATIŞ SİSTEMİ HK. DUYURU

Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları kantinlerinde satışı yapılan ürünlerin konsinye satış yöntemiyle sağlanmasına yönelik uygulama yapılacaktır. Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu bünyesindeki kantinlerde konsinye satış işlemlerine yönelik başvuruların yapılması, başvuruların alınması ve değerlendirilmesi ile uygun başvuru sahipleri ile sözleşme imzalanması sürecine yönelik usul ve esaslar Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu Konsinye Satış İşlemlerine Dair Yönetmelik’te hüküm altına alınmıştır.

Başvuruya esas alınacak dökümanlar ve ilgili şartname Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu resmi internet sayfasındaki duyurular kısmında yer almaktadır.