KONYA ENDÜSTRİ ZİRVESİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KONYA ENDÜSTRİ ZİRVESİ

Konya Endüstri Zirvesi

Konya Ticareti Odası’nın 20/04/2016 tarihli yazısı ile, TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından “Konya Endüstri Zirvesi” başlığı altında Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, TİAD Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği, MİB Makine İmalatçıları Birliği işbirliği, Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi ve KOSGEB’in destekleri ile;

. KONMAK 2016 13. Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Delme, Kesme Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri Fuarı

. Konya Saç İşleme Teknolojileri 2016 Saç, Boru, Profil İşleme Teknolojileri ve Yan Sanayileri Fuarı

. ISKON 2016 11. İstifleme, Depolama, Taşıma, Vinç ve Lojistik Fuarı

. KONELEX 2015 10.Elektrik, Elektronik, Elektromekanik, Enerji Üretimi ve Otomasyon Fuarı

etkinliklerinin eş zamanlı olarak 28 Nisan – 01 Mayıs 2016 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası – Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Üyelerimize duyurulur.