* Kooperatif Bilgi Sistemine Geçiş Süreci Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Kooperatif Bilgi Sistemine Geçiş Süreci Hakkında

Değerli Üyemiz,

Muğla İl Ticaret Müdürlüğünden Odamıza gelen yazıda; kullanıcı dostu ve modern standartlara uygun yeni yazılım projesi olan "Kooperatif Bilgi Sistemi (Koop-Bis)" Projesinin 12 Mart 2015 tarihi itibariyle hizmete girdiği ve kooperatiflerle ilgili bilgilerin bu sisteme kooperatif sorumluları tarafından girilerek bilgilerin sürekli güncel tutulması gerektiği tarafımıza bildirilmiştir.

Sisteme https://koopbis.gtb.gov.tr/ adresinden ulaşılacak olup konuyla ilgili detaylı bilgi ekte yer almaktadır.

İlgili üyelerimize önemle duyurulur.

Bilgi Notu