KOSGEB ACİL DESTEK KREDİ PROGRAMI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KOSGEB ACİL DESTEK KREDİ PROGRAMI

01.01.2015 tarihinden itibaren ülkemizde yaşanan doğal afetler (sel, su baskını, zelzele, büyük kuraklık, anormal şiddette fırtına) genel grev, yangın, halk hareketleri, terör vb. durumlardan etkilenen ve bu durumu ilgili resmi makamlardan belgeleyen, KOSGEB Veri Tabanı’na kaydı onaylı, imalat sanayinde faaliyette bulunan işletmeler ile Organize Sanayi Bölgelerinde faaliyette bulunan tüm sektörlerdeki işletmelere yönelik KOSGEB, uygun koşullarda finansal destek sağlanması amacıyla “2016 Yılı Acil Destek Kredisi Protokolü” imzalandığını tarafımıza gönderdiği yazıda belirtmiştir.

Bahse konu Acil Destek Kredisi Programı; işletme başına üst limiti 100.000.-TL, sıfır (0) faizli, ilk 12 (oniki) ayı ödemesiz, kalanı üçer aylık eşit taksitler halinde ödemeli toplam 36 (otuzaltı) ay vadeli olarak uygulanacaktır.

KOSGEB Müdürlüğü tarafından ön onay alan işletmeler, protokole taraf Akbank T.A.Ş, Denizbank A.Ş, Garanti Bankası A.Ş, Türkiye Halk Bankası A.Ş, Türkiye Finans Katılım Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O, Şekerbank T.A.Ş. şubelerinden herhangi birine doğrudan başvuruda bulunabileceklerdir.

Teminat sıkıntısı yaşayan işletmeler, Kredi Garanti Fonu A.Ş.’nin sunduğu kefalet hizmetlerinden yararlanabileceklerdir.

Üyelerimize duyurulur.