*KOSGEB BİLGİLEDİRME TOPLANTISI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*KOSGEB BİLGİLEDİRME TOPLANTISI

Üyelerimize duyurulur.”

“KOSGEB’in, KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programları ile “Bilişim Teknolojileri KOBİ’lerinin Geliştirilmesi”, “Hızlı Büyüyen KOBİ’lerde Kapasite Geliştirme” ve “KOBİ Destekli Girişimlere İvme” isimli üç yeni destek çağrısı hakkında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Likya Salonu’nda, 8 Haziran 2016 Çarşamba günü, saat 14:30’da,  Muğla KOSGEB Müdürü Gökhan AKAYDIN tarafından bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Destek programı kapsamında, Bilişim Teknolojileri KOBİ’lerinin Geliştirilmesine 50 Milyon TL, Hızlı Büyüyen KOBİ’lerde Kapasite Geliştirmeye 150 Milyon TL ve KOSGEB Destekli Girişimlere İvme konu başlığında 100 Milyon TL ile toplamda 300 Milyon TL’lik bütçeli üç ayrı başlıktaki çağrılar için başvuru tarihleri 30 Mayıs – 1 Temmuz 2016’dır.