* KOSGEB Destek Projesinin Analizi Projesi Online Anket Uygulaması Hakkında [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan bir yazıda,

KOB’lerin büyüme ve gelişimine yönelik projelerinin desteklenmesine ve KOSGEB desteklerinde iyileştirmeler yapılmasına yönelik programlar yürütülmesi amacıyla 1 Ocak 2010 tarihi itibari ile başlanmış olan “KOSGEB Destek Projesinin Analizi Projesi” kapsamında internet üzerinden on-line anket uygulaması yapılacağı ve bu anket uygulamasının Türkiye genelinde KOSGEB veri tabanına kayıtlı ya da kayıtlı olmayan tüm KOBİ’lere uygulanacağı belirtilmiştir.

Söz konusu ankete http://www.kosgeb.gov.tr/anket.aspx internet adresinden ulaşılmakta olup, 01 Haziran 2010 tarihine kadar tamamlanması gerektiği bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,