* KOSGEB Destekli Yapı Fuarı Fırsatı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* KOSGEB Destekli Yapı Fuarı Fırsatı

Ülkemiz yapı sektörünün en önemli organizasyonları arasında yer alan YAPEX FUARLARI bu yıl 18-21 Ekim 2012 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da iki önemli organizasyona ev sahipliği yapacak. Bunlardan birisi 20. Kez açılacak olan YAPEX YAPI FUARI, diğeri ise kültür mirasını koruma ve restorasyon alanında ülkemizde ilk kez düzenlenecek olan YAPEX TADİLAT FUARI’ dır. KOSGEB desteği kapsamına alınan 20. Uluslararası YAPEX Fuarı’ nı izleyecek profesyoneller için birbirinden zengin mesleki toplantı ve etkinlikler yer almaktadır. Bilgi için: Meltem Şimşek meltem.simsek@fto.org.tr 0 252 614 11 15