* KOSGEB Destekli Yurt Dışı İş Gezisi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* KOSGEB Destekli Yurt Dışı İş Gezisi

Sayın Üyemiz,

Aşağıda bilgileri bulunan yurt dışı iş gezisi programı KOSGEB Destekleri Yönetmeliği ve Genel Destek Programı Uygulama Esasları kapsamında değerlendirilmiş olup, programın KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği çerçevesinde desteklenmesi uygun bulunmuştur (Seyahat %50 KOSGEB desteklidir).

Aşağıda detay bilgileri bulunan yurtdışı iş gezisi programına katılmak isteyen işletmelerin verilen telefonlardan organizatör ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

BAE/Dubai Yurtdışı İş Gezisi

Organizatör Kuruluş Adı:

YGT Medya Travel Ltd. Şirketi

Programın Düzenleneceği Ülke:

BAE/Dubai

Kapsadığı İş Kolları:

Gıda

İrtibat:

Zehra Güccan Aydın

Telefon No / Faks No:

364 – 333 15 55 / 364 – 333 15 56

Cep:

E-Posta:

zehra@ygtmedya.com

Tarihleri:

23/02/2014 - 27/02/2014

Fiyat:

Çift Odada Kişi Başı: 1.150 Avro*

* Program İstanbul çıkışlıdır. Dalaman'dan programa katılacak üyelerimiz için iç hat uçak bağlantısı için lütfen irtibat ofisi ile irtibata geçiniz.

EK:

Bilgi Notu