* KOSGEB Destekli Yurt Dışı İş Gezisi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* KOSGEB Destekli Yurt Dışı İş Gezisi

Sayın Üyemiz,

Aşağıda bilgileri bulunan yurt dışı iş gezisi programı KOSGEB Destekleri Yönetmeliği ve Genel Destek Programı Uygulama Esasları kapsamında değerlendirilmiş olup, programın KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği çerçevesinde desteklenmesi uygun bulunmuştur.

Aşağıda detay bilgileri bulunan yurtdışı iş gezisi programına katılmak isteyen işletmelerin verilen telefonlardan organizatör ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

İspanya/Madrid Yurtdışı İş Gezisi

Organizatör Kuruluş Adı:

Tatilce Tur Turizm San. Tic. Ltd. Şti

Programın Düzenleneceği Ülke:

İspanya/Madrid

Kapsadığı İş Kolları:

Turizm, Tur Operatörleri, Seyahat Acenteleri, Oto Kiralama, Hava-Yat ve Kara Taşımacılığı, Konaklama, SPA Merkezleri, Turizm Medyası, Yurtdışı Eğitim ve Staj Organizasyonu

İrtibat:

Özlem Ok GÜNAL

Telefon No / Faks No:

454 – 250 00 55 // 454 – 250 00 56

Cep:

E-Posta:

ozlem@tatilce.com.tr

Tarihleri:

21/01/2014 - 25/01/2014

Fiyat:

Çift Odada Kişi Başı: 1.180 Avro*

* Program Ordu çıkışlıdır. Dalaman'dan programa katılacak üyelerimiz için iç hat uçak bağlantısı için lütfen irtibat ofisi ile irtibata geçiniz.

EK:

Bilgi Notu, Program