KOSGEB İleri Girişimciler Faaliyet Tablosunda Yer Alan/İmalatçı İşletmeler için Kredi Destek Paketi açıklanmıştır - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KOSGEB ve Halk Bankasının imzalamış olduğu protokole istinaden,

KOSGEB İleri Girişimci Destek Programı Faaliyet Konuları Tablosunda yer alan/imalat faaliyetinde bulunan (ekteki listede belirtilmektedir)

KOSGEB veri tabanında kayıtlı ve aktif,

KOBİ Bilgi Beyannamesi güncel ve onaylı,

KOSGEB desteklerinden yasaklı olmayan girişimci ve kadın kooperatifleri için kredi destek paketi açıklanmıştır.

KREDİ LİMİTİ, VADESİ, FAİZ ORANI ve DESTEK PUANI

Kredi Türü

İşletme Başına Kredi Üst Limiti (Azami)

Kredi Vadesi (Azami)

Ödemesiz Dönem (Azami)

Banka Tarafından Uygulanacak Faiz Oranı ve Tutarı

KOSGEB Faiz Destek Puanı

KOSGEB Faiz Destek Tutarı

İşletme Kredisi

300.000TL

36 ay

6 ay

Oran: %14.75

Tutar: 82.916,80TL

3 (üç)

16.864,43TL

Kredinin en fazla %20’si doğrudan işletme kredisi olarak kullandırılabilir.

KREDİ UYGULAMA SÜRECİ

1. Banka üzerinden ön başvuru

2. KOSGEB Uygulama Birimi değerlendirmesi

3. Banka değerlendirmesi ve kesin başvuru

4. KOSGEB Uygulama Birimi Müdürü Onayı

KOSGEB İleri Girişimci Destek Programı Faaliyet Konuları Tablosunda yer alan üyelerimize önemle duyurulur.

Bilgi ve iletişim:

Özge Ertürk Hakanoğlu

(252) 614 11 15/ 118 dhl

tab190001_03_ileri_girisimci_destek_programi_kapsamindaki_faaliyet_konulari_tablosu.pdf