* KOSGEB KOBİ Kampüs ile E-Eğitim Başlıyor - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* KOSGEB KOBİ Kampüs ile E-Eğitim Başlıyor

Değerli Üyemiz,

KOBİ’lerin internet ortamında ücretsiz e-eğitimden yararlanabilmesi için oluşturulan portal ‘KOBİ KAMPÜS’ adı altında KOBİ’lerin hizmetine açıldı. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) KOBİ’lerin internet ortamında ücretsiz e-eğitimden yararlanabilmesi için oluşturulan portalı ‘KOBİ KAMPÜS’ adı altında KOBİ’lerin hizmetine açılmıştır.

KOBİ'ler bu hizmete http://kobikampus.kosgeb.gov.tr adresinden ulaşabildiği portal aracılığıyla;

• İnovatif Düşünme ve Yenilikçilik,
  • Pazarlama Stratejisi,
  • Müşteri Odaklı İlişkiler,
  • Problem Çözme Becerisi,
  • Proje Yönetimi,
  • Temel Finans ve Finansın Yönetimi ve
  • İş Hukuku

konularını da kapsayan 15 farklı eğitimin kademeli bir şekilde on-line olarak KOBİ’lere sunulmaktadır. Ayrıca, bu hizmetten KOSGEB Veri tabanına kayıtlı, güncel beyannamesi onaylanmış  KOBİ'ler ve çalışanlar faydalanabilecektir.

Bu hizmetle KOBİ’lerin, bilgi ve beceri düzeylerinin, verimliliklerinin ve dolayısıyla rekabet gücünün arttırılması amacıyla düzenlenen eğitim programlarının elektronik ortama taşınarak zaman ve mekan sınırı olmadan daha fazla KOBİ’nin eğitim hizmetlerinden yararlanması sağlanmış olacaktır.

Eğitimlere başlamak için tıklayın