* KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri Hk.

Değerli Girişimci Üyemiz,

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Muğla Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün Odamıza gönderdiği yazıda;

Başarılı işletmelerin ve girişimcilerin ödüllendirilmesi amacıyla, KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri Uygulama Esaslarının 28.02.2012 tarihinde yürürlüğe girdiğini, bu kapsamda üçüncüsü düzenlenen “KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri”nin sahiplerini bulacağı ifade edilmiştir.

KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödüllerinin; Yılın Başarılı KOBİ Büyük Ödülü, Yılın Başarılı KOBİ Ödülleri (Yılın İnovatif KOBİ Ödülü, Yılın İşbirliği Güçbirliği Yapan KOBİ Ödülü, Yılın İhracatçı KOBİ Ödülü) ve Yılın Başarılı Girişimci Ödülleri (Yılın Genç Girişimci Ödülü, Yılın Kadın Girişimci Ödülü, Yılın Küresel Doğan Girişimci Ödülü, Yılın İnovatif Girişimci Ödülü) olmak üzere üç ana ve yedi alt kategoride verileceğini,

Başvuruların, www.turkiyegirisimcileri.org adresi üzerinden online olarak, KOBİ’lerin mevcut KOSGEB şifreleri ile yapılabileceğini,

Ödül mevzuatına ilişkin ayrıntılı bilginin www.kosgeb.gov.tr adresinde yayınlanmakta olup son başvuru tarihinin 15 Haziran 2014 olduğu bildirilmiştir.