Kosova- Banka İzlenimi Veren Şirketler Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Kosova- Banka İzlenimi Veren Şirketler Hakkında

Ticaret Bakanlığı yazısında çeşitli kuruluşların Kosova'da banka unvanı ile şirket açtıkları, ülkemizde bu şirketlerin şubeleri gibi hareket ederek piyasaya çek, teminat mektubu vb. evrak sundukları belirtilmiştir.

Bahse konu kuruluşların Kosova'daki banka ya da finans kuruluşları arasında bulunmadığı, söz konusu ülkede faaliyet gösteren anılan kuruluşların yalnızca Kosova Merkez Bankası'nın sitesinden teyit edilmesi gerektiği açıklanmıştır.

İlgili firmalarımıza önemle duyurulur.

Kosova Merkez Bankası Sitesi: