Kredi Garanti Fonu Bilgilendirme Semineri - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Kredi Garanti Fonu Bilgilendirme Semineri

Teminat yetersizliği nedeniyle kredi alamayan işletmelere kefil olan ve bu işletmelerin finansmana erişmelerinde destekleyici mekanizmaları bulunan “Kredi Garanti Fonu” KGF hakkında 20 Ocak 2022 Perşembe günü saat 14:00’te internet üzerinden seminer gerçekleştirilecektir.

TOBB ve KGF işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde; Kredi Garanti Fonu tanıtımı ve kefalet sisteminin işleyişi, güncel hazine destekli kefalet paketleri ve özkaynak ve yurtdışı kaynaklı destek paketleri anlatılacak olup seminer sonunda KOBİ’lerin soruları cevaplandırılacaktır.

Toplantıya Katılım için:

(Şifre: 685196)