KREDİ NOTU, RİSK RAPORU VE ÇEK RAPORU, KAREKODLU ÇEK SİSTEMİ VE ELEKTRONİK TEMİNAT MEKTUBU SEMİNERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizasyonunda Kredi Kayıt Bürosu (KKB) iş birliğinde ‘Kredi Notu, Risk Raporu ve Çek Raporu, Karekodlu Çek Sistemi ve Elektronik Teminat Mektubu Bilgilendirme Semineri’ düzenlenecek. 11 Şubat 2021 Perşembe günü Saat 14:00’te internet üzerinden gerçekleştirilecek seminer sonunda katılımcıların soruları yanıtlanacak.

Program:

14:00 – 14:15 Açılış konuşması

Koray KAYA - KKB ve Findeks İş Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı

14:15 – 15:30 Findeks Kredi Notu, kredi notu yükseltme yöntemleri, Risk Raporu, Çek Raporu, Findeks

Karekodlu Çek Sistemi ve Elektronik Teminat Mektubu Bilgilendirme Paneli

Doğan YILMAZ - KKB İş Geliştirme İş Birimi Yöneticisi