Kredi Okuryazarlık Haftası - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Kredi Okuryazarlık Haftası

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza iletilen 27.06.2022 tarih ve 6571 sayılı yazıda; özel sektör, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliğinde bireylerin ve kurumların finansal hayatlarını daha sağlıklı ve etkin yönetmelerine katkı sağlamak amacıyla bilinçlendirme ve farkındalık etkinlikleri gerçekleştirmek üzere Kredi Okuryazarlık Haftası projesinin hayata geçirildiği belirtilmektedir.

Proje kapsamında 27 Haziran -1 Temmuz 2022 tarihleri arasında; kredi okuryazarlık, krediye kolay erişim ve işletmelerin kendini tanıması, krediye ulaşmada dijitalleşmenin önemi, reel sektörün gözünden alacak riski yönetimi, yeşil dönüşüm, sürdürülebilirlik, krediye erişimde dijital çözümler ve bireylerin kredi okuryazarlığı ve sigorta başlıkları olmak üzere birçok konuda internet üzerinden etkinlikler gerçekleştirilecektir.

Kredi Okuryazarlık Haftası kapsamında düzenlenecek etkinlikler www.krediokuryazarlikhaftasi.com web sitesi üzerinden 27 Haziran – 1 Temmuz 2022 tarihleri arasında canlı olarak izlenebilecektir.

Etkinlik programı ektedir.

Bilgilerinize sunarız.