KVKK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KVKK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) 24.03.2016 'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilmiş ve 07.04.2016 tarihli ve 29677 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Kanun, kişisel verilerin gizliliğinin sağlanması, korunması ve izinsiz kullanımının önüne geçilmesi gibi temel amaçlar çerçevesinde tüm veri işleyen kişi ve kurumların uyumluluğunu esas almıştır.

Ancak ilgili kanun her ne kadar 2016 yılında yapılmış olsa da kamu ve işletmeler nezdinde birçok bilinmeyen yâda anlaşılamayan maddeler var. İşte tüm bu sorulara yanıt verebilmek adında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Likya toplantı salonunda 24 Eylül 2019 Salı günü bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Verilecek olan bilgilendirme toplantısı tüm üyelerimiz için ücretsiz olup toplantı kontenjanla sınırlıdır. Yapılacak olan bilgilendirme toplantısı için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı arayarak kayıt yaptırabilirsiniz.

Özgür Ünal

Bilgi Sistemleri Yönetim Sorumlusu