* Libya Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Libya Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti Hakkında

Sayın Üyemiz,

Ekonomi Bakanı Sayın Zafer ÇAĞLAYAN başkanlığında, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonuyla, 12 Şubat 2013 tarihinde Libya’ya yönelik olarak bir Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti programı düzenlenecektir.

Girişimcilerimize potansiyel iş fırsatları sunan Libya’da pazar payımızın artırılması ve anılan ülkeye yönelik yeni ihracat imkanlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek söz konusu heyete tarım ve gıda ürünleri, makine ve aksamları, otomotiv ve yan sanayi, demir ve demir dışı metaller, beyaz eşya, elektrikli ve elektronik ürünler ve kablolar, kimyevi maddeler ve mamulleri, boru ve bağlantı parçaları, doğal taşlar, madencilik, müccvherat ve değerli taşlar, ayakkabı, hali, ambalaj ürünleri, bankacıbk, mobilya, ilaç, medikal ürünler ve cihazlar, tekstil ve hazır giyim, hayvancılık, petrol ürünleri, inşaat makineleri ve malzemeleri, müteahhitlik ve turizm sektörleri başta olmak üzere uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmalarımız iştirak edebilecektir.

Söz konusu Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti Programı kapsamında, Türkiye’den ve anılan ülkeden üst düzey yetkililerin katılımıyla düzenlenecek İş Forumunun yanı sıra Türk ve Libya girişimciler arasında iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Bu çerçevede, bahse konu Program, gerek anılan pazara girmek isteyen gerekse pazar paylarını daha da arttırmayı amaçlayan firmalarımız için önemli bir fırsat oluşturmaktadır.

Libya Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti Programına katılmak isteyen firmalarımızın 7 Şubat 2013 Perşembe günü mesai bitimine kadar aşağıda irtibat bilgileri yer alan Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri (OAİB) Genel Sekreterliği’ne başvurmaları gerekmektedir.

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (OAİB)
Ebru ATAMER 0312 447 27 40 / 161 (atamere@oaib.org.tr
Başak GÖKÇEOĞLU 0312 447 2740/ 164 (gokceoglub@oaib.org.tr)
Mustafa MUTLU 0312 447 27 40 / 165 (mutlum@oaib.org.tr)