LONDON BUILD EXPO 2019 - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

LONDON BUILD EXPO 2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerimizin fuarlara katılımını sağlamaları, yeni iş bağlantıları oluşturmaları ve kendilerini yurtdışı pazarlarında temsil edebilmeleri için üyelerimize destek sağlamaktadır. Bu kapsamda Odamız, katılım yeterli sayıya ulaştığı takdirde, inşaat teknolojileri ve yapı ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin firmalarını ve bölgemizi tanıtmaları, yeni teknolojileri tanımaları ve yeni bağlantılar sağlamaları için Londra’ya KOSGEB destekli iş gezisi planlamaktadır. Londra Olympia’da 27-28 Kasım 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan London Build Expo 2019 Uluslararası İnşaat Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı’nı da kapsayacak olan iş gezisine katılmak isteyen FTSO üyelerinin 16.09.2019 tarihine kadar müracaat ederek katılım başvurusu doldurmaları gerekmektedir.

FTSO tarafından planlanan iş gezisinin KOSGEB destekli olabilmesi için inşaat ve yapı sektörü faaliyet konulu en az 10 işletmenin organizasyon kapsamına dâhil olması gerekmektedir. İş gezisi gerçekleştiği takdirde, işletmelerin KOSGEB’ten geri alabileceği destek üst limiti 3 bin TL’dir.

Program taslağı

26 Kasım 2019:      Antalya Havalimanı - İstanbul Havalimanı uçuşu 07:30

İstanbul Havaalanı’na varış /08:50

İstanbul - Londra Stansted Havalimanı uçuşu / 11:25

Londra Stansted Havalimanı’na varış / 12:30

27-28 Kasım 2019:  Fuar katılımı ve iş gezisi programları

29 Kasım 2019:        Londra Stansted Havalimanı- İstanbul Havalimanı uçuşu /  13:25

İstanbul Havalimanı’na varış / 20:30

İstanbul - Antalya uçuşu / saat 23:55

Antalya Havalimanına varış / 01:25

Yurt dışı iş gezisinin ortalama bütçesi: 800 Euro’dur.

Fiyata dahil olan hizmetler: dört uçuş, üç gece konaklama(Üç yıldızlı otel, kahvaltı dahil), transferler, dört gün boyunca tercümanlık hizmeti, seyahat sigortası ve yurt dışı çıkış harcı.

Fiyata dahil olmayan hizmetler: Öğle ve akşam yemekleri, İngiltere vize bedeli (185 Euro)

Ayrıntılı bilgi:

İrem KARACAN