MADEN ATIKLARI YÖNETMELİĞİNİN UYGULANMASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MADEN ATIKLARI YÖNETMELİĞİNİN UYGULANMASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

12.09.2017 tarih ve 10363 sayılı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yazısında; Maden Atıklarının Yönetmeliğinin 15.07.2017 tarihinde yürürlüğe girdiği, ayrıca söz konusu Yönetmeliğin uygulanmasına dair alt mevzuat Bakanlık tarafından yayımlanıncaya kadar ekte yer alan açıklamalar doğrultusunda iş ve işlemlerin yürütüleceği ifade edilmiştir.

İlgili üyelerimize duyurulur.

EK: Maden Atıkları Yönetmeliğinin Uygulanmasına İlişkin Açıklama