MAL DAĞITIM SAATLERİ HAKKINDA DUYURU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MAL DAĞITIM SAATLERİ HAKKINDA DUYURU

Değerli Üyelerimiz;

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan gelen yazıda, UKOME Kurulunun 12.05.2017 tarih ve 2017/3-232 sayılı kararına istinaden; yük taşıyan araçların mal indirme ve bindirme saatlerinin belirsizliğinden dolayı motorlu araçların ve yaya ulaşımında yaşanan sorunların çözülmesi amacıyla

Seydikemer ilçe sınırları içerisinde; Atatürk Cd., İnönü CD., Kocaçam Cd., Mimar Sinan Cd. ve Prof. Dr. Yüksel Özden Cd. sinde 07:00-09.00 ve 16:00-19:00 saatleri arasında mal dağıtımı yapılmasının yasaklanmasına,

Fethiye ilçe sınırları içerisinde; Muğla Makasından İnönü Bulvarına, Atatürk Cd., Fevzi Çakmak Cd. Üzerinden koylar bölgesine kadar olan yol ile Çarşı CD. ve Pazaryeri içerisinde 07:00-18:00 saatleri arasında mal dağıtımı yapılmasının yasaklanmasına karar verilmiştir.

Yük taşıyan üyelerimiz yukarıda belirtilen saatler dışında mal dağıtımı yapabilecekler.

Konuyu bilgilerinize sunar, karara uyulmasını konusunda gereken önemi göstermenizi rica ederiz.