MAL HİZMETLERE UYGULANACAK KATMA DEĞER VERGİSİ ORANLARININ TESPİTİ HAKKINDA KARAR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Cumhurbaşkanlığı’nın Eğitim ve Öğretim Sektörlerinde uygulanacak Katma Değer Vergisi düzenlemesine ilişkin 2913 Sayılı "Mal Hizmetlere Uygulanacak Katma Değer Vergisi Oranlarının Tespiti Hakkında Kararı" 30.08.2020 tarih ve 31229 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Bu karar ile, Mal ve Hizmetlere Uygulanacak Katma Değer Vergisi Oranlarının Tespitine İlişkin Karara eklenen geçici madde ile; 01.09.2020 ila 30.06.2021 tarihleri arasında (bu tarihler dahil), yüzde 8 KDV oranına tabi eğitim ve öğretim hizmetindeki KDV oranı yüzde 1’e indirilmiştir.

Söz konusu karar ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Tüm üyelerimize duyurulur.

30 AĞUSTOS 2020 TARİHLİ RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANAN KARAR