* Malezya-Kuala Lumpur İşadamları Heyeti Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Malezya-Kuala Lumpur İşadamları Heyeti Hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ve THY işbirliği ile 9-11 Aralık 2013 tarihleri arasında Malezya'ya yönelik işadamı heyeti ziyareti düzenleneceği, başkent Kuala Lumpur şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda iş gezilerinin yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan iş görüşmeler gerçekleşecektir.

Bu çerçevede, azami 25 katılımcıdan oluşacak heyete katılmak isteyen firmaların http://goo.gl/3KZA3N internet adresindeki başvuru formunu eksiksiz doldurarak, en geç 22 Kasım 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları; organizasyon kapsamındaki uçak bileti, toplantı ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen firmalarımızın, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Vakıfbank Şirinevler Şubesi (Şube kodu: 282), (Iban No: TR93 0001 5001 5804 8000 9634 35), Avro hesabına 850.- Avro avans (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödeme yapmaları gerekmektedir.