* Malta Yerleşim Alanı Projesi İhalesi Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Malta Yerleşim Alanı Projesi İhalesi Hk.

Değerli Üyemiz,

Dışişleri Bakanlığı’nın yazısına atfen TOBB’dan alınan yazıda, Malta Hükümeti tarafından açılan, lüks konut ve otelleri kapsayan yeni bir yerleşim alanının tasarımını, inşasını ve işletmesini kapsayan proje ile ilgili ihale duyurusuna TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde bulunan "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/İhale, Özelleştirme ve Yatırım Projeleri/Süreli İhaleler" bölümünden ulaşılabileceği aktarılmıştır.

Söz konusu ihale ile ilgili Niyet Beyanı belgesinin temini (collecting the Expression of Interest document) için son tarihin 20 Eylül 2014 ve Niyet Beyanı belgesinin sunulması için son tarihin ise 24 Ekim 2014 olduğu bildirilmektedir.

Üyelerimizin bilgilerine sunulur.