MAPUTO/MOZAMBİK ULUSLARARASI TİCARET FUARI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MAPUTO/MOZAMBİK ULUSLARARASI TİCARET FUARI

Dış İşleri Bakanlığının 23.05.2019 tarihli yazısında, Mozambik’in en önemli karma nitelikli uluslararası fuarı olan Mozambik Uluslararası Ticaret Fuarı’nın, 26 Ağustos- 1 Eylül 2019 Tarihleri arasında düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, 2018 yılında düzenlenen fuara, Mozambik’te faaliyet gösteren bir Türk Firmasının stant açarak iştirak ettiği ve bir diğer Firmamızın da yine aynı fuarda “En Büyük Yabancı ve Ulusal Yatırımcı” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldüğü ifade edilmektedir.

Bu yıl düzenlenecek fuara da, toplu katılım sağlanabilmesini teminen Mozambik Ticaret Müşavirliğimizin temaslarda bulunduğu ve Meridyen Fuarcılık firmasının da fuara ilişkin organizasyon çalışmalarına devam ettiği belirtilmektedir. Fuarla ilgili detaylı bilgi almak isteyen üyelerimizin Jaime Nicol’s (+258 843 045 430; jaime.nicols@gmail.com) veya Gilberto Mabunda (+258 843 859 001; gilnayt@gmail.com) irtibata geçebilirler.

Tüm üyelerimize duyurulur.