* Maraş Biberi Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Maraş Biberi Hakkında

ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE,

Kahramanmaraş  Ticaret ve Sanayi odasınca  “Maraş Biberi”  olarak bilinen kırmızı biberin kalitesini korumak, hak ettiği imajı kazandırmak, kırmızıbiberin kamuoyunda tanınırlığı ve bilinirliğini artıracak marka kimliği oluşturulması amacıyla coğrafi işaret kapsamında tescil ettirilmiştir.

Maraş Biberi ve logosunun kalitesini ve güvenilirliği ispatlanmış marka ve logo kullanım sözleşmesi imzalamış firmaların bilgileri aşağıda verilmiştir.

1.       ÖZŞERBETÇİ BİBER GIDA TURİZM NAKLİYAT TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Yetkili: Muharrem Özşerbetçi

Adres: Şazibey Mah.Haller Bölgesi Biberciler Blok No:11 Kahramanmaraş Merkez/Kahramanmaraş

Web:ozserbetcibiber.com

E-mail:ozserbetcibiber@hotmail.com

2.       MÜSAN GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Yetkili:  Emre Biçkes

Adres: Adana Yolu 5.Km Erkenez Çayı Demiryolu Kavşağı K.Maraş

Te:0 344 236 52 88

Web:http://www.musan.com.tr

E-posta:info@musan.com.tr

3.       RAMAZAN KARAYAĞLI-KARAYAĞLI BİBER FABRİKASI

Yetkili: Ramazan Karayağlı

Adres: Azerbeycan Bulvarı No:68/B K.Maraş

e-posta:ramazankarayagli@hotmail.com

4.       MEHMET DEMİRKOL-DEMİRKOLLAR BİBER FABRİKASI

Yetkili: Mehmet Demirkol

Adres:Hayrullah Mahallesi (Şazibey Mah) Biberciler Blok No:7 K.Maraş

Tel:0 344 235 00 34

5.       MEMİŞOĞLU KIRMIZI BİBER GIDA TEKS.İNŞ.PETROL ÜRÜN.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Yetkili: Murat Balık

Adres: Adana Yolu  Üzeri Aksu Mah.1.Sok.No:1 K.Maraş