Mesleğim Hayatım Portalı İş ve Staj Programı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Mesleğim Hayatım Portalı İş ve Staj Programı

Sayın Üyemiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletilen “Mesleğim Hayatım Portalı İş ve Staj Programı” konulu yazıda TOBB ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında Mesleğim Hayatım İş ve Staj Programı İş Birliği Protokü imzalandığı ve öğrenci ve mezunlara ulusal ve uluslararası şirketler bünyesinde staj ve istihdam olanaklarının sağlanması amacıyla hazırlanan https://mhbasvuru.meb.gov.tr/login internet sitesinin kullanıma açıldığı belirtilmiştir.

İşletmelerin sisteme girişleri ekteki rehberde gösterilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

İşletme sistem kayıt rehberi