MESLEK BİRLİKLERİNİN 2018 YILI FİYAT TARİFELERİ YAYINLANDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MESLEK BİRLİKLERİNİN 2018 YILI FİYAT TARİFELERİ YAYINLANDI

Sayın Üyemiz

Otel, motel, pansiyon gibi konaklama tesisi sahibi üyelerimizi, lokanta, restoran, disco, kulüp gibi yeme içme tesislerimizi, alışveriş merkezlerimizi, mağazaları, otobüs terminallerini, radyo ve televizyonları yakından ilgilendiren  meslek birlikleri olan BİROY, FİYAB ve SE-YAP’ın tarifeleri ile MESAM-MSG ve MÜYAP, MÜYORBİR’in  2018 yılı tarifeleri yayınlanmıştır. Tarifelere ilişikte ulaşabilirsiniz.

Üst örgütümüz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB), söz konusu tarifelerin müzakere edilmesi amacı ile  Bakanlığın uygun görüşü üzerine oluşturulan Uzlaştırma Komisyonu’nun toplanması için başvuru hakkına sahip olup, TOBB bu amaçla Uzlaştırma Komisyonu kurulması için talepte bulunacaktır.

Bu kapsamda söz konusu tarifelerin müzakeresi amacıyla oluşturulacak Uzlaştırma Komisyonu’na TOBB aracılığı ile başvurmak isteyen üyelerimizin aşağıda belirtilen belgeleri 30 Ekim 2017 Pazartesi günü saat 12:00’ye kadar Odamıza ulaştırmalarını önemle rica ederiz.

1.TOBB’a hitaben düzenlenmiş ilişikteki dilekçe örneği (Ekte bulunmaktadır)

2.İki ayrı yetki belgesinin aslı (yetki sınırlarını ve talep edilen indirim oranını belirterek) (Ekte bulunmaktadır)

3.Turizm Belgesi örneği veya İşyeri Açma Ruhsatı

4.İmza sirküleri örneği