Mesleki Eğitim Merkezi Programına İlk Kayıt Tarihinin Uzatılması - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Mesleki Eğitim Merkezi Programına İlk Kayıt Tarihinin Uzatılması

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından TOBB’ ne  iletilen 05.01.2022 tarih ve 40627725 sayılı resmi yazı ekte sunulmuştur.

Söz konusu yazıda, mesleki eğitim merkezi programına ilk defa kayıt olacak öğrenciler ile kalfalık belgesi olup en az ilköğretim mezunu veya ortaokul/imam hatip ortaokulunu bitirmiş ve mesleki eğitim merkezi programının 12. sınıfına kayıt olmak isteyen öğrencilerin kayıt tarihlerinin 4 Şubat 2022 tarihine kadar uzatıldığı bilgisi iletilmektedir.

İlgili üyelerimizin bilgilerine sunulur.

Resmi Yazı