* Mısır Uluslararası Deniz Ürünleri ve Balıkçılık Fuarı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Mısır Uluslararası Deniz Ürünleri ve Balıkçılık Fuarı Hk.

Sayın Üyemiz,

Mısır Arap Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu Ticaret Müşavirliği’nden İş Konseyimize iletilen bilgiye göre, 21 – 23 Kasım 2013 tarihlerinde Kahire’de Mısır Tarım Bakanlığı himayelerinde, deniz ürünleri ve balıkçılık sektörü ile ilgili üretici, ithalatçı, distribütör firmaları bir araya getirmeyi amaçlayan “Mısır Uluslararası Deniz Ürünleri & Balıkçılık” fuarı düzenlenecektir.

Söz konusu fuarın organizasyonu “Al Awael for International Trade Fairs” firması tarafından gerçekleştirilmekte olup, detaylı bilgi için irtibat bilgileri aşağıda yer alan Nouran Sewelam ile iletişime geçilebilir.

ATF “Al Awael for International Trade Fairs”

Genel Müdür: Ms.Nouram Sewelam

Adres : 56 Misr Helwan Agriculture Road, Maadi, Cairo – Egypt