* Moğolistan Madencilik Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Moğolistan Madencilik Fuarı

Sayın Üyemiz,

30-31 Ağustos 2012 tarihlerinde Ulanbator bölgesinde "Discover Mongolia" Uluslararası Madencilik Yatırımcılar Formu`nun düzenlenecektir.

Moğolistan`da altyapı, modern arama çalışmaları, madencilik faaliyetleri ve yasal zemin, maden kaynaklarına talep ve Kuzeydoğu Asya`da maden arzına bakış gibi konuların ele alınmasının beklendiği kaydedilerek, konuya ilişkin ilave bilgilere aşağıdaki kaynaklardan ulaşabilirsiniz.

Bilguun Ankhbayar
Tel: 976-99 99 04 04