*Muğla Valiliği Ticaret İl Müdürlüğünden Duyuru - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*Muğla Valiliği Ticaret İl Müdürlüğünden Duyuru

Sayın Üyemiz,

21 Aralık "Dünya Kooperatifçilik Günü" nedeniyle Ticaret İl Müdürlüğü tarafından bakanlığın konunun uzmanı personelinin katılımı ile Muğla Ticaret Odası Toplantı Salonunda 21.12.2013 tarihinde etkinlik düzenlenecektir.

Etkinlik ile ilgili program aşağıda sunulmuştur.

1. Açılış ve Kayıt       ( Saat: 12:30 - 13:30 )

2. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunması (Saat: 13:30 - 17:00)

3. Türkiye Kooperatifçilik Stratejisi (TÜKOSEP) Tanıtım Filminin İzlenmesi

4.Günün Anlamı ve Önemi Üzerine Protokol Konuşmaları