MÜSİAD EXPO 17. KEZ DÜZENLENİYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MÜSİAD EXPO 17. KEZ DÜZENLENİYOR

17. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nın (MÜSİAD EXPO),  Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından 21-24 Kasım 2018 tarihlerinde, İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nden düzenleneceği dair yazı, Muğla Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Fethiye Kaymakamlığınca Odamıza iletilmiş olup, ilgili tüm üyelerimize duyurulur.

MÜSİAD EXPO Nedir?

MÜSİAD Expo,katılımcı iş adamları ile yatırımcıları bir araya getirerek, ticari iş birliği ve küresel ortaklıklar için yeni fırsatlar sunmaktadır. Büyük ticaret kapasitesi ve gönül birliği organizasyonuyla, Asya’dan Avrupa’ya, Afrika ülkelerinden Türkî Cumhuriyetlere kadar yabancı iş adamı, yerli ve yabancı katılımcı firmalarla her iki senede bir İstanbul’da yapılmaktadır.

16. MÜSİAD Fuarı & 20. Uluslararası İş Forumu (IBF) 09–12 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar merkezinde, 27.000 m2 net stant alanı ile toplam 100.000 m2’lik kapalı alanda yapılmıştır. 848 yerli ve yabancı firmanın katılım gösterdiği fuarımıza 124 ülkeden toplam 7.000+ yabancı işadamı katılmıştır.

Fuarın başlıca sektörleri arasında High-Tech Port, Hizmet, Makine, İnşaat ve Gıda sektörleri yer almaktadır.