* Nargilelik Tütün Mamulü Sunumu Yapacak İşletmelerin Dikkatine! - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Nargilelik Tütün Mamulü Sunumu Yapacak İşletmelerin Dikkatine!

Sayın Üyemiz,

Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) tarafından yapılan 01.03.2013 tarihli duyuruya istinaden (http://www.tapdk.gov.tr) 19/02/2013 tarih ve 28564 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Nargilelik Tütün Mamulü İçilen İşyerine Ait Alan/Alanlara Sunum Uygunluk Belgesi Verilmesi ile Bu Yerlerin İşletilmesinde Uyulması Gerekli Hususlar Hakkında Tebliğ" kapsamında, nargilelik tütün mamulü sunumu yapmak isteyen işletmelerin, sunum uygunluk belgesi almaları zorunlu hale getirilmiştir.

TAPDK tarafından verilecek olan “Nargilelik Tütün Mamulü Sunum Uygunluk Belgesi”ni almak isteyen işletmelerin Odamız web sayfasında yayımlanan Nargilelik Tütün Mamulü Sunum Uygunluk Belgesi Evrak Listesi'nde istenen evraklar ile birlikte Odamıza müracaat etmeleri gerekmektedir.

Detaylı Bilgi İçin

İlkkan BÜYÜKTAHANCI