* Norveç Vizesi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Norveç Vizesi

TOBB’dan alınan bir yazıya göre, Macaristan İstanbul Başkonsolosluğu bünyesinde faaliyet gösteren "ortak vize başvuru merkezi"nin 1 Temmuz 2009 tarihinden itibaren Norveç`e seyahat edecek vatandaşlarımıza da Schengen vizesi sağlayacağı başlayacağı ifade edilmektedir.

Daha önce, söz konusu ortak vize başvuru merkezi 7 Nisan 2009 tarihinden itibaren Estonya ve Slovenya için vize sağlamaya başlamıştı.

Dolayısıyla, Norveç`e seyahat etmek üzere Schengen vizesi almak isteyen vatandaşlarımız, Ankara`daki Norveç Krallığı Büyükelçiliği`ne ek olarak, İstanbul`daki ortak vize merkezine de Schengen vizesi için başvurabileceklerdir.

İlgilenen üyelerimize önemle duyurulur.