* ÖFKE KONTROLÜ SEMİNERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* ÖFKE KONTROLÜ SEMİNERİ

EĞİTİM ADI         : ÖFKE KONTROLÜ

EĞİTİM İÇERİĞİ : Stres, öfke kontrolü, olumlu düşünme, başarı psikolojisi ve profesyonel ilişki geliştirme teknikleri

EĞİTİM TARİHİ  : 12 EYLÜL 2015

EĞİTMEN             : UZM. PSİKOLOG ERDEM ÖZ

YER                       : FTSO Likya Salonu

SAAT                   : 1 GÜN x 6 SAAT

KATILIM ÜCRETİ : 50 TL

SON BAŞVURU TARİHİ: 08 EYLÜL 2015 (SALI)

*Eğitimlerimizde kontenjanımız sınırı olup, 20 kişi altında başvuru alan eğitimlerimiz Yönetim Kurulu kararı ile iptal edilmektedir.

*Eğitimlere FTSO üyesi ola aynı işletmeden 4-6 kişi arasına katılımcı olması halinde katılımcı başına %10 indirim, 7-10 kişi katılımc olması halinde %15 indirim uygulanmaktadır.

*Eğitimlere katılmak isteyenlerin Kalite ve Eğitim Birimimize başvurarak katılımcı adı, firma ünvanı ve iletişim bilgileri ile birlikte katılım ücretini yatırarak ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

BİLGİ VE KAYIT İÇİN;

Deren KARASU