*ÖFKE VE STRES KONTROLÜ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*ÖFKE VE STRES KONTROLÜ

Öfke ve Stres kontrolü eğitimi; bizde var olan ama günlük yaşamın getirdiği yüklerden dolayı bastırdığımız başa çıkma ve öz denetim yollarını yaşamımıza uygulamaya yetkin hale gelmemizi sağlıyor.

EĞİTİM TARİHİ 12 KASIM 2016
EĞİTİM ADI ÖFKE VE STRES KONTROLÜ
EĞİTMEN

ACUN ERKULOĞLU (İZGÖREN AKADEMİ)

YER FTSO LİKYA SALONU
SAAT 09.30-17.00
EĞİTİM SÜRESİ 6 SAAT
KAYIT ÜCRETİ 50 TL

HEDEF:

İş yaşamında ve özel yaşamımızda hiç ummadığımız durumlarla karşılaşabiliriz. Bu deneyimleri yaşarken üstesinden gelmek, doğru kararlar alabilmek, haklıyken haksız duruma düşmemek ve yaşam içerisinde iletişime geçtiğimiz bireylerle doğru bağ kurabilmek için, bizi tehdit eden ve ruhsal yapımızı olumsuz etkileyen stres ve öfke ile başa çıkabilme becerisini geliştirmiş olmamız gerekir.

Öfke ve Stres kontrolü eğitim başlığı; bizde var olan ama günlük yaşamın getirdiği yüklerden dolayı bastırdığımız başa çıkma ve öz denetim yollarını yaşamımıza uygulamaya yetkin hale gelmemizi sağlıyor.

İÇERİK:

Öfke Nedir?

Öfke Ne İle Beslenir?

Öfkenin Bedendeki Yansıması

Öfke Yönetimi Nedir?

Öfkelenmekteki Fayda Mekanizması

Alarm, Direnme Ve Tükenme

Öfke İle Başa Çıkma Yöntemleri

Zor İnsanlarla Baş Etme Yolları

Öfkenin Yarattığı Gelişim

Öfke Ve Stresle Başa Çıkmak İçin Örgütsel Yöntemler

Stresin Belirtileri Ve Sebepleri

Stresörler

Kurumlarda Stres Ve Öfke Kaynakları

Stres İle Baş Etmenin Etkili Yolları

EĞİTMEN:

Ayşe Acun ERKULOĞLU; Hacettepe Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciliği Bölümünü tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Şan Ana Sanat Dalı Koro Bölümünden mezun oldu.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasında koristlik yaptı. Halkla İlişkiler Uzmanı da olan Erkuloğlu hala hazırda ST. Clements Üniversitesi Psikoloji Bölümü ve AÖF Sosyoloji Bölümü öğrencisidir.

İlk işine; Esenboğa  HAVAŞ ‘ta ‘’Yer Hizmetleri Sorumlusu’’ olarak başladı. Ardından çalışma yaşamına sırasıyla   Mirapark Alışveriş Merkezi Halkla İlişkiler Müdürü, Mirapark Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü, Trabzon Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezi Halkla ilişkiler ve Kiracı İlişkileri Uzmanı olarak devam etti.

2011 Yılında Acun Danışmanlık ve Kişisel Gelişim Merkezini kurdu. Burada yaşam koçluğu ve öğrenci koçluğu yapan Erkuloğlu, daha sonra birçok kurum ve kuruluşa çeşitli eğitimler vererek eğitmenlik hayatına başladı.

2013 yılından bu yana Trabzon Ticaret Sanayi Odası Kadın Girişimciler İcra Kurulun da, bölgede kadın istihdamını artırmaya yönelik çalışmalarda bulunarak, birçok proje de görev aldı.

Trabzon Umut ve Yaşam Derneği'nin yönetim kurulunda yer alarak kanser hastası olan kadınların hayat mücadelelerine destek olmak adına projeler yazdı.

Kedi ,köpek ve ördek familyasıyla mutlu mesut geçinen ve gitar çalan Erkuloğlu, Tekvando yeşil kuşak olup ,evli ve bir çocuk annesidir.

İzgören ailesine katıldığından beri Türkiye Uğur Böcekleri Programı kapsamında mavi uğur böceği olarak üniversitelerde, ilkokullarda, sivil toplum kuruluşlarından gönüllü seminerler vermiştir.

Özellikle ergenler, işitme engeliler, yetiştirme yurdunda yaşamını idame ettiren gençler vb. zor guruplarla çalışmaktan mutluluk duyar.

İletişim, Beden Dili, Ebeveyn Koçluğu, Sunum Teknikleri, Müşteri Memnuniyeti, Eğitimcinin Eğitimi, Öfke ve Stres Kontrolü, Zaman Yönetimi konu başlıklarında eğitimler vermektedir.

Detaylı Bilgi ve Kayıt için:

Deren KARASU

Kalite ve Eğitim Birimi