* OIC Büyükelçiler Konferansı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* OIC Büyükelçiler Konferansı Hk.

Değerli Üyemiz,

Pakistan, Lahor Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, "2. LCCI-OIC Büyükelçiler Konferansı & İkili İş Görüşmeleri 2014" etkinliğinin 2014 yılının Nisan ayında düzenlenecektir.

Etkinlik kapsamında, ikili iş görüşmeleri düzenlenmesi ve İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üyesi ülkelerin İslamabad'da yerleşik Büyükelçileri ile beraber İİT üyesi ülkelerden yaklaşık 100 delegenin davet edilmesinin planlanmaktadır.

Konferansın amacının "Yeni Pazarlama Geliştirilmesi ve Katma Değerli ve Konvansiyonel Olmayan Ürünlerin Ticaretinin Güçlendirilmesi" olacağı ve etkinlik çerçevesinde aşağıda belirtilen konu başlıklarının gündeme geleceği ifade edilmektedir:

(a) Bankacılık ve ödeme sorunlar ı ile çözüm önerileri

(b) (Kadın Girişimcileri de içeren) Ticarette KOBİ payının artırılması

Konferansta öne çıkan sektör grupları aşağıda yer almaktadır:

i. Tarım & Gıda
ii. Oto Yedek Parça