ONBİNDE DÖRT ÖDEMELERİNDE BANKA DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ONBİNDE DÖRT ÖDEMELERİNDE BANKA DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA

4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 39/c maddesine göre yeni kurulacak olan anonim ve limited şirket statüsündeki tüm ortaklıkların sermayelerinin ve sermaye artırımı halinde artan kısmın onbinde dördünü Rekabet Kurumu’ na ödemeleri gerekmektedir.

Konu ile ilgili olarak 01.10.2004 tarihli ve 25600 Sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan düzenlemede anılan tutarların Rekabet Kurumu Ziraat Bankası Bilkent Plaza Şubesi’ nde bulunan 5383761 – 5016 nolu hesabın 11.10.2010 tarihi itibariyle yatırılmayacağı,

Yapılan protokole istinaden 4054 sayılı Kanunun 39/c maddesine göre yapacakları onbinde dört ödemelerini Türkiye Halk Bankası Ankara Kurumsal Şubesi’ nde bulunan            800 000 11 (IBAN NO: TR40 0001 2009 4520 0080 0000 11 ) nolu hesabına nakden veya EFT ya da banka havalesi yapılmak suretiyle yapmaları gerekmektedir.

Yapılan sözleşme uyarınca, adı geçen banka bu ödemeler için komisyon, havale ücreti vb. adlarla herhangi bir bedel talep etmeyecektir.

İlgili yazı için tıklayınız.