ONLINE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMESİ ETKİNLİĞİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ONLINE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMESİ ETKİNLİĞİ

Odamızın, Batı Akdeniz Konsorsiyumunda İlk Adım Ofisi olduğu Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) projesi kapsamında Katar Kalkınma Bankası koordinatörlüğünde 2-3 Mart 2021 tarihlerinde yiyecek-içecek, paketli gıda, inşaat, ambalaj ve plastik, kağıt ürünleri, medikal, kimyasal ürünler ve bilişim hizmetleri sektörlerinde Online İş Görüşmeleri (B2B) Etkinliği gerçekleşecektir. Etkinlik ücretsiz ve Muğla’da faaliyet gösteren tüm KOBİ’lerin katılımına açıktır. 2020 yılında 500’den fazla katılımcı ile 300’ün üzerinde görüşmenin gerçekleştiği etkinliğine katılarak Katarlı uluslararası şirketlerle tanışma, iş birliği yapma ve ihracat/ithalat gerçekleştirme fırsatı yakalanabilmektedir.

Detaylı bilgiye https://matchmaking.qdb.qa/ sayfası üzerinden erişim sağlanabilmektedir. Etkinliğe kayıt olmak için “register” butonuna basarak firma profili oluşturulmalıdır. Profil oluştururken “Support Office” kısmında “TR-Muğla Chamber of Commerce and Industry” seçeneği işaretlenmelidir ve doğru saat dilimi seçilmelidir.

Avrupa İşletmeler Ağı, firmaları uluslararasılaşma, dış ticaret, uluslararası işbirlikleri konularında bilgilendirmek, inovasyon ve Ar-Ge altyapılarını geliştirip firmaların uluslararası pazarda rekabet edebilirliklerini arttırarak uluslararası ortaklıklar kurmalarını sağlamayı amaçlan bir projedir. Avrupa İşletmeler Ağı’nın Türkiye’de 11 konsorsiyumundan biri olan Batı Akdeniz Konsorsiyum ortakları, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya KOSGEB Müdürlüğü, Antalya Teknokent Yönetici ve İşletici A.Ş. ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’dır. Odamız, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı olarak çalışan bölgedeki ilk adım ofisidir.