* Ortak Yatırım İstemi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Ortak Yatırım İstemi

Dakar`da yerleşik AGRIDEV adlı firma, maya üretimi konusunda gerçekleştirmeyi düşündükleri proje için Türiye`den ortak aramaktadır. firma ortaklarından Bayan Zakia Bengloune, Batı Afrika`da gelişen ekmek üretimi sektörünün mayaya olan talebi giderek artığını, buna karşılık telebin tümüyle dış alım yoluyla karşılandığını belirtmiş ve projenin gerçekleşmesi durumunda yalnızca Senegal`de değil, bütün Afrika`daki boşluğu dolduracağını belirtmektedir.

Söz konusu firmanın ve ayrıntılı bilgi alınabilmesini teminen Dakar Ticaret Müşavirliğinin iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

AGRIDEV SA; Bayan Zakia Bengloune; 13 Mohameth V Street; PO.Box : 1794 Dakar Senegal; Tel: +221 33 822 2104; Faks : +221 77 637 67 55

DAKAR TİCARET MÜŞAVİRLİĞİ; Ambassade de Turquie; Avenue des Ambassadeurs Fann Residence; Corniche Quest; BP 6060; Tel 00221 33/869 25 48 -49; Faks 00221 33/869 25 53