OSMED EĞİTİMİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

OSMED EĞİTİMİ

Otel Satın Alma Müdürleri Eğitimi Derneği’nin (OSMED) Türkiye genelinde başlatmış olduğu eğitimlerin 6’ncisi 2-3 Haziran (09:00-17:15) tarihleri arasında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek eğitimler, Sağlık Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı il müdürlüklerinin katılımı ile gerçekleşecek.

T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’nın Gıda ile ilgili kanun yönetmeliklerinin işleneceği eğitimler, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Muğla İl Müdürlüğü yetkilileri  ve konusunda uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilecek.

Ayrıca eğitim sonunda katılımcılara katılım sertifikası verilecek olup katılımcıların Odamız Kalite ve Eğitim Birimine kayıt yaptırması gerekmektedir.

Eğitim programının 2. Günü ise Fethiye Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Lejyoner Hastalık Bilgilendirme Eğitimi gerçekleştirilecek.

2. Gün Eğitim Detayları;

Lejyoner Hastalığı Kontrol Usul Ve Esasları Hk. Yönetmelik uyarınca hastane, otel gibi yataklı hizmet veren merkezlerde en az bir personelin lejyoner hastalığı sorumlusu olarak bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Odamızda 03 Haziran Cuma günü gerçekleşecek olan Lejyoner Sorumlu Personel eğitimine katılmak için http://www.muglahsm.gov.tr/websayfalar/mhsmlejegitbasvuru/default.asp adresine başvuru yapılması gerekmektedir.

Lejyoner Hastalık Bilgilendirme Eğitimi Detay için: http://www.fto.org.tr/haberler_detay.aspx

1. GÜN - 2 HAZİRAN - PERŞEMBE - FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI

09:30  - 10:00   : KAYIT

10:00  - 10:45   : KAT HİZMETLERİNDE HİJYEN