ÖZBEKİSTAN TURİZM YATIRIM FORUMU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÖZBEKİSTAN TURİZM YATIRIM FORUMU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza ulaşan yazıda, 20 Aralık 2019 tarihinde TOBB İstanbul Hizmet Binasında “Özbekistan Turizm Yatırım Forumu” gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Forum organizasyonun TOBB, Özbekistan Cumhuriyeti Devlet Yatırım Komitesi, Türk Ticaret ve Sanayi Odası ve Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde sürdürüldüğü ve Forumda Özbek yetkililer ile (B2B) ikili iş görüşmeleri düzenleneceği bildirilmektedir.

Özbekistan’da 7 bin civarında tarihi ve mimari yapıt, bina ve kültür varlığı yer aldığı ve bu açıdan Özbekistan’ın dünyada ilk 10 ülke arasında, Orta Asya’da ilk sırada olduğu aktarılmaktadır. Geçtiğimiz yıl, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu birçok ülkeye vize muafiyeti ve kolaylığı sağlayan Özbekistan’a gelen turist sayısının 4 milyonu geçtiği bildirilmektedir.

Bu bağlamda, taslak programı ekte bulunan söz konusu Foruma katılım için firma temsilcilerinin ekte yer alan başvuru formunu doldurmaları ve son katılım teyitlerini en geç 18 Aralık 2019 Çarşamba gününe kadar TOBB(adem.kula@tobb.org.tr) bildirmeleri gerekmektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.

Forum Taslak Programı