ÖZBEKİSTAN TÜRKİYE KUYUMCULUK FORUMU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÖZBEKİSTAN TÜRKİYE KUYUMCULUK FORUMU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza ulaşan yazıda, Özbekistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği’nin yazısına atfen Özbekistan’ ın Taşkent ve Semerkant şehirlerinde 12-14 Aralık 2019 tarihlerinde Özbekistan Türkiye Kuyumculuk Forumu’nun gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu Forum kapsamında, Özbekistan şehir içi ve şehirlerarası ulaşım, yemek ve havalimanı transferleri Özbekistan Kuyumculuk Sanayi Kurumu tarafından karşılanacağı bildirilmektedir.

Etkinliklere katılmayı düşünen firmalarımızın Özbekistan Ankara Büyükelçiliğine (Azizbek SALAHADDİN E-posta: uzembsaz@gmail.com Tel: 0312 441 38 71) başvurması gerekmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.