* Pakistan Enerji Takımı Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Pakistan Enerji Takımı Hakkında

Sayın Üyemiz,

Ülkemiz ile Pakistan arasındaki “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” 3. Dönem Toplantısı'nın, her iki ülkenin Başbakanlarının başkanlığında Eylül ayında ülkemizde gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Toplantının hazırlık sürecinde, Ağustos ayının ikinci yarısında enerji ve madencilik sektörlerinde Pakistan ile işbirliği olanaklarını geliştirmek ve yatırım ortamı ile fırsatlarını yerinde değerlendirmek üzere, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı  Müsteşar Yardımcısı Nevzat KAVAKLI başkanlığında, Pakistan’a bir “Enerji Takımı”  resmi ziyareti gerçekleştirilecektir.

Söz konusu ziyarete ilgi gösteren şirketlerin, ekte ve TOBB internet sitesi (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları – Yurt Dışı Etkinlikler” bölümümde yer alan formu eksiksiz doldurarak, 29 Temmuz 2013 Pazartesi günü mesai bitimine kadar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na iletilmek üzere, TOBB'a (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) göndermeleri gerekmektedir.

Başvuru Formu