* Pakistan Enerji ve Madencilik Heyeti Ziyareti Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Pakistan Enerji ve Madencilik Heyeti Ziyareti Hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye ile Pakistan arasındaki “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi”nin 3. dönem toplantısının her iki ülkenin Başbakanları başkanlığında Eylül ayında ülkemizde gerçekleştirilmesi öngörülmektedir. Söz konusu ziyaret öncesi Pakistan’da ve Türkiye’de özellikle enerji ve madencilik sektörlerinde kamu ve özel sektör üst düzey katılımlı toplantıların gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır. Anılan toplantılar T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı koordinasyonunda, DEİK / Türkiye – Pakistan İş Konseyi organizasyonunda düzenlenecektir.

Pakistanlı yetkililerle yapılan görüşmelerde anılan “Enerji Takımı” ziyaretinin T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sn. Nevzat KAVAKLI başkanlığında 14 – 17 Ağustos 2013 tarihlerini arasında düzenlenmesi kararlaştırılmıştır. Enerji Takımı ziyareti Sindh Eyaleti’ne kömür bazlı yapılacaktır.

Söz konusu ziyarete katılmak isteyen üyelerimizin katılım teyitlerini  3 Ağustos 2013 mesai bitimine kadar DEİK’e (Adem Kula / Tel: 0212 339 50 83 / Faks: 0212 270 37 84 ve e-mail: akula@deik.org.tr) bildirmesi gerekmektedir.