PETROLEUM FUARI HAKKINDA - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

PETROLEUM FUARI HAKKINDA

16. Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman, İstasyon Market Ürünleri ve Teknoloji Fuarı” 16-18 Mart 2023 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecektir.

Alanında dünyanın en büyük ve en çok ziyaret edilen fuarlarından olan PetroleumIstanbul, ilki 1997 yılında gerçekleştirilmiş olup 2 yılda bir düzenlenmektedir. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı enerjiyle ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarını özel sektörle bir araya getiren fuar, aynı zamanda ulusal, bölgesel ve uluslararası enerji şirketleri için önemli bir işbirliği platformudur.

Türkiye’de enerji sektörünün en önemli ve en büyük fuarı olarak kabul edilen PetroleumIstanbul Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman, İstasyon Market Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 16 - 18 Mart 2023 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 12. ve 14. salonlarda 3 gün boyunca çeşitli etkinlikler, konferanslar, Büyük Bayi Buluşması ile sektör profesyonellerini ve ziyaretçilerini ağırlayacaktır.

Katılım Alanları

Adblue ve Ekipmanları
Madeni Yağ Üretimi, İthalatı, Ambalajlanması
Madeni Yağ Katkı Maddeleri ve Kimyasalları, Ürün Geliştirme

Fuar hakkında detaylı bilgi ve kayıt için;

Katılmak isteyen üyelerimizin Fuar Başvuru Formu ile Odamıza müracat etmeleri önemle rica olunur.

fuar-basvuru-formu_1.doc