* Polonya İş ve Yatırım Semineri ve İkili Firma Görüşmeleri Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Polonya İş ve Yatırım Semineri ve İkili Firma Görüşmeleri Hk.

Sayın Üyemiz,

DEİK/Türk-Polonya İş Konseyi karşı kanadı Türk-Polonya İşadamları Derneği (PTBC) tarafından 24-25 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul’a üst düzey bir işadamları heyeti ziyareti gerçekleştirilecek olup 25 Eylül 2013 tarihinde TOBB Plaza / İstanbul’da 09:00-14:00 saatleri arasında “Polonya Yatırım Semineri” ve ardından ikili firma görüşmeleri düzenlenecektir. Polonya eski Başbakanı Kazimierz Marcinkiewicz’in de onurlandıracağı toplantıda, önde gelen uluslararası danışmanlık firmaları Deloitte ve Dentons yetkilileri tarafından, Polonya ulusal yatırım programı sektörel örnekler ile sunularak, Polonya’da yabancı sermayeli şirket kuruluşları ve dikkat edilmesi gereken hususlar, cazip yatırım alanlarına ilişkin detaylı bilgi aktarılacaktır.

2004 yılında AB Üyesi olan Polonya, Orta Avrupa’da Türkiye’nin en büyük ticaret ortağı olup ikili ticaret hacmimizin yılsonunda 5 milyar doları aşması beklenmektedir. Polonya, Avrupa Birliği’nin 6. büyük ekonomisi olup küresel ekonomik krizden olumsuz yönde etkilenmemiş, güçlü ve yüksek gelirli bir ekonomiye sahiptir. Ülkemizi ziyaret edecek olan Polonya işadamları heyeti Türkiye’ye yönelik yatırım, şirket satın alma ve birleşmeleriyle ilgilenmekte olup heyet listesi ekte bilgilerinize yer almaktadır.

Anılan toplantıya Polonya ile iş yapmayı arzu eden ve Polonya pazarıyla ilgilenen üyelerimizin, teyitlerin ekte yer alan katılım formu aracılığıyla 20 Eylül 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar DEİK’e (Dilek Tuna, dtuna@deik.org.tr, tel: 2012 339 5036) iletilmesi gerekmektedir.

Program&Başvuru Formu
Heyet Listesi